Miami borgmester sigter mod ‚de mest progressive kryptolove‘

”Vi vil sikre os, at vi tror, ​​at hvis alle ting er ens, vinder vi,” sagde borgmester Francis Suarez.

Francis Suarez, der har fungeret som borgmester i Miami siden 2017, ønsker at gøre byen til den mest attraktive i USA for dem i krypto- og blockchain-industrien

I et interview med Forbes, der blev offentliggjort søndag, sagde Suarez, at lovgivere i Miami undersøgte politikkerne for kryptovennlige områder som Wyoming og New York i et forsøg på at fremme lovgivningsmæssige incitamenter til krypto og blockchain i Florida.

„[Miami sørger] for, at vi har de mest progressive kryptolove,“ sagde Suarez. ”Vi vil sikre os, at vi tror, ​​at hvis alle ting er ens, vinder vi. Så vi vil bare udligne spillereglerne. Vi ønsker at sikre, at ingen har en fordel i forhold til os baseret på love, der let kan ændres. ”

Borgmester Suarez beskrev ikke løbet for at blive den regulerende vinder som en kamp mellem lovgivere i andre jurisdiktioner. Snarere gav han Wyoming „kudos for at være kloge“ i at tiltrække kryptofirmaer, men tilføjede, at „enhver by i Amerika og i verden burde forsøge at udvide sit teknologiske økosystem.“

„Vi arbejder på at sikre, at vores incitamenter er på plads, og at vores lovgivning fremmer krypto og blockchain og er fremadrettet.“

Borgmesteren har allerede fremsat adskillige bullish udsagn om Bitcoin ( BTC ) og krypto i de seneste uger, herunder at have Miami overvejet at lade byansatte blive betalt i BTC snarere end amerikanske dollars. Han foreslog også, at Miami-beboere skulle betale for lokale gebyrer og skatter ved hjælp af krypto samt investere noget af byens skatkammer i Bitcoin, en opgave, han kaldte „den sværeste“ af de tre ideer.

Han har allerede talt med et par højt profilerede figurer i kryptosamfundet, herunder et møde med Gemini-medstiftere Tyler og Cameron Winklevoss. Tidligere på måneden sagde Tyler , at borgmesteren ”viser vejen for regeringer og Bitcoin.”

Borgmester Suarez gav ikke en tidslinje for, hvornår disse handlinger kan træde i kraft for Miamis 450.000 indbyggere, men nogle i kryptosamfundet har tilsyneladende taget opmærksomhed. Sidste uge meddelte Bitcoin 2021, at de ville flytte fra Los Angeles til Miami til sin kryptokonference i juni.

13. Februar 2021